La campanya de Nadal de Castellvell sorteja 1.000 euros entre els clients

La campanya “Si compres a casa, hi guanyes” ha sortejat 1.000 euros en premis entre els clients que han fet les seves compres durant les festes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Ja es coneixen els números guanyadors de la tercera edició de la campanya de Nadal 2022 “Si compres a casa, hi guanyes”, promoguda per l’Ajuntament de Castellvell del Camp, que s’ha desenvolupat entre l’1 de desembre de 2022 i el 8 de gener de 2023. L’Ajuntament ha fet públic el sorteig realitzat aquest dilluns dels set números premiats en la campanya: 6178 (1r premi), 14621 (2n premi), 12624 (3r premi), 1570 (4rt premi), 854 (cinquè premi), 6447 (sisè premi) i 2738 (setè premi). 

En total es repartiran premis per un valor de 1.000 euros: 300 euros (1r premi), 200 euros (2n premi) i cinc premis de 100 euros (la resta de premiats). Els guanyadors/es de cada premi rebran un o diversos talonaris de tiquets pel valor equivalent al seu premi, que es podran fer servir exclusivament per realitzar compres, consumicions o obtenir serveis entre els establiments adherits a la campanya.

S’atorgarà un termini màxim de 10 dies naturals, a partir del 18 de gener, perquè els guanyadors presentin els seus números a l’Ajuntament de Castellvell del Camp (Plaça Catalunya, 1) en horari d’atenció al públic i reclamin el seu premi. En cas que algun premi no es reclami, el consistori realitzarà un nou sorteig dels números corresponents als premis no reclamats.

La campanya “Si compres a casa, hi guanyes” ha comptat enguany amb la participació de 14 botigues, comerços i bars-restaurants, que han ofert als seus clients un tiquet per cada 5 euros de compres. En total, ses van imprimir 15.000 butlletes per al sorteig que es van distribuir entre els establiments participants.

Establiments adherits a la campanya

Enguany aquests han estat les botigues i comerços adherits: Agrobotiga Castellcoop, Telecomunicacions None-tec Telecom, Tu Super, Perruqueria Lisbet, Bar Manolo, Taller mecànic Auto Punt, Perruqueria Lidia i Gemma, Auto pintura Cal Derone, Taller mecànic Fuentes, Restaurant Sanromà, Bar restaurant “La caseta de les Piscines”, Farmàcia Salamanca , Forn de pa Racionero i Fruiteria Manue.