Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

La campanya de Nadal de Castellvell sorteja 1.000 euros entre els clients

Avatar photo

La campanya “Si compres a casa, hi guanyes” ha sortejat 1.000 euros en premis entre els clients que han fet les seves compres durant les festes

Ja es coneixen els números guanyadors de la tercera edició de la campanya de Nadal 2022 “Si compres a casa, hi guanyes”, promoguda per l’Ajuntament de Castellvell del Camp, que s’ha desenvolupat entre l’1 de desembre de 2022 i el 8 de gener de 2023. L’Ajuntament ha fet públic el sorteig realitzat aquest dilluns dels set números premiats en la campanya: 6178 (1r premi), 14621 (2n premi), 12624 (3r premi), 1570 (4rt premi), 854 (cinquè premi), 6447 (sisè premi) i 2738 (setè premi). 

En total es repartiran premis per un valor de 1.000 euros: 300 euros (1r premi), 200 euros (2n premi) i cinc premis de 100 euros (la resta de premiats). Els guanyadors/es de cada premi rebran un o diversos talonaris de tiquets pel valor equivalent al seu premi, que es podran fer servir exclusivament per realitzar compres, consumicions o obtenir serveis entre els establiments adherits a la campanya.

S’atorgarà un termini màxim de 10 dies naturals, a partir del 18 de gener, perquè els guanyadors presentin els seus números a l’Ajuntament de Castellvell del Camp (Plaça Catalunya, 1) en horari d’atenció al públic i reclamin el seu premi. En cas que algun premi no es reclami, el consistori realitzarà un nou sorteig dels números corresponents als premis no reclamats.

La campanya “Si compres a casa, hi guanyes” ha comptat enguany amb la participació de 14 botigues, comerços i bars-restaurants, que han ofert als seus clients un tiquet per cada 5 euros de compres. En total, ses van imprimir 15.000 butlletes per al sorteig que es van distribuir entre els establiments participants.

Establiments adherits a la campanya

Enguany aquests han estat les botigues i comerços adherits: Agrobotiga Castellcoop, Telecomunicacions None-tec Telecom, Tu Super, Perruqueria Lisbet, Bar Manolo, Taller mecànic Auto Punt, Perruqueria Lidia i Gemma, Auto pintura Cal Derone, Taller mecànic Fuentes, Restaurant Sanromà, Bar restaurant “La caseta de les Piscines”, Farmàcia Salamanca , Forn de pa Racionero i Fruiteria Manue.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four − 1 =

Notícia anterior

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet va posar gairebé 2000 multes a patinets elèctrics

Notícia següent

Un camió bolca a la platja del Trabucador

Notícies relacionades