Presentació de la llista del PSC de Cambrils amb un equip renovat

Alfredo Clúa: ‘Anem a per totes. Hem sortit a guanyar’. L’alcadable socialista s’ha rodejat avui dels homes i dones que conformaran la llista amb la qual aspira a governar Cambrils els pròxims 4 anys.

temps lectura-Temps de lectura: 3 minuts

Alfredo Clúa, Gemma Balanyà, Enrique Arce, Miguel Ángel Díaz, Ingrid Duch, Ariadna Cuadrado, Luz Saavedra, Joaquim Porro, Nerea Escobar i Joan Mas són els deu primers homes i dones que conformen la candidatura que es presenta sota les sigles de PSC Cambrils i que ahir a la nit ja va rebre el vistiplau de l’executiva de l’agrupació local.

Aquest matí, en roda de premsa, Alfredo Clúa ha manifestat que “sortim a guanyar. Anem a per totes, i ho fem amb una candidatura potent, diversa, amb homes i dones que donen la millor versió d’un partit de govern, com és el PSC”.

 

L’alcaldable, i actual regidor de Recursos Humans a l’Ajuntament de Cambrils ha explicat que “m’he rodejat d’aquest equip perquè crec que és el millor que podem tenir per tirar endavant els reptes de futur que tenim per fer progressar la nostra ciutat. Quan el PSC ha estat governant, Cambrils ha avançat, ha fet un canvi, i això és precisament el que volem”. “Presentem una llista per guanyar i crec molt en les persones que m’acompanyen”.

Clúa concorre a les llistes amb un equip que té un 50% d’independents entre els 6 primers llocs “perquè tenen el perfil adequat, al que necessita Cambrils, i a més, tenim un relleu jove”. Ha agraït també la feina de Josep Ma Vallès i de Yolanda Quílez que ja no repetiran a la llista, però que han fet una gran feina en la seva etapa com a regidors. Clúa ha finalitzat dient que “són un equip potent, cohesionat i amb idees renovades per modernitzar l’administració i generar unes noves dinàmiques a l’alçada del ritme que necessitem a Cambrils”.

 

Els primers vuit membres de la llista.

Per ordre numèric la llista electoral és la següent:

1. Alfredo Clúa: Actualment portaveu del GM del PSC a l’Ajuntament i regidor de Recursos Humans. És enginyer tècnic electrònic i mecànic a la indústria química. Té 53 anys.
2. Gemma Balanyà: Treballadora social i tècnica a l’administració pública. Sindicalista. 46 anys.
3. Enrique Arce: Empresari del sector tecnològic i audiovisual. Soci fundador del Clúster TIC, vicepresident de la Fecam i membre de la Junta de la Unió de Botiguers. 53 anys.
4. Miguel Ángel Díaz: Representant comercial del sector serveis i construcció. 31 anys. Expresident de l’Handbol. Vinculat al teixit associatiu.
5. Ingrid Duch: Geògrafa, planificadora territorial i empresària. Actual regidora d’Educació, Igualtat i Polítiques Actives d’Ocupació. 38 anys.
6. Ariadna Cuadrado: Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’esport. Coordinadora dels serveis a una empresa de socorrisme i coordinadora de futbol femení. 36 anys.
7. Luz Saavedra: Mestra de llengua anglesa. 47 anys.
8. Joaquim Porro: Pescador i vicepresident de la Confraria de Pescadors de Cambrils. 51 anys.
9. Nerea Escobar: Estudiant de grau en Igualtat. 22 anys.
10. Joan Mas: Jubilat. Exalcalde de Cambrils i exdirector general d’administració pública a la Generalitat de Catalunya. 68 anys.
11. Amparo Ventura: Jubilada i membre de la junta del Casal de Jubilats. 74 anys.          12. Joan Gili: Informàtic jubilat. Representant de la UJP (unió de jubilats i pensionistes) de la UGT de les comarques de Tarragona. 71 anys.
13. Sílvia Obre: Carnissera, presidenta d’AFA de l’escola Marinada a Cambrils, 44 anys.
14. Carlos Fernández: Estudiant universitari de ciències polítiques.
15. Estrella Claro: responsable a una gran superficie d’alimentació.                                16. Enrique Muñoz: propietari d’un establiment d’hostaleria
17. Sergio Ruiz: Estudiant de ciències polítiques.
18. Isabel Aranda: Administrativa. 60 anys.
19. Xavier Baquer: FP II en electricitat i electrònica. Director tècnic a una empresa de fabricació de maquinària per a la petroquímica. 56 anys.
20. Ana López: Empresària del sector turístic. Dues vegades cap de llista del PSC, 48 anys.
21. Juan Luis Fernández Masip: Farmàcia. Visitador mèdic. 44 anys. Influencer 2_papas_in_oz.