Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Més de 30 artistes participen en la 12a edició de Tallers Oberts de Cambrils

Avatar photo

Aquest cap de setmana els creadors i creadores obriran les portes dels seus tallers per acostar l’art al públic

Un total de 28 artistes cambrilencs i 6 artistes convidats obriran les portes de 17 tallers al públic aquest cap de setmana 14 i 15 de desembre per donar a conèixer la seva obra i el seu procés creatiu, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada.

Aquest migdia l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Cultura i Festes de Cambrils, Cinta Ballesté, i els artistes participants, s’han fet una foto promocional al Centre Cultural i han presentat la dotzena edició de Tallers Oberts i la guia editada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La imatge de la guia, que segueix la línia del pinzell de l’any passat, ha estat dissenyada per la pintora i il·lustradora Marta Nolla.

Amb l’objectiu d’acostar la ciutadania a l’art en general i als i les artistes de Cambrils en particular, Tallers Oberts és una oportunitat per endinsar-se al món dels diferents creadors i creadores que fan de l’art una forma de vida, compartir una estona de conversa amb ells i elles, conèixer de primera mà el seu procés creatiu i gaudir de la riquesa de les seves obres de ben a prop.

La informació perquè els visitants puguin seguir la ruta dels tallers es pot trobar a la guia que es repartirà pels tallers, per diferents equipaments municipals i també es pot consultar al web. Els tallers obriran les portes el dissabte 14 de desembre d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenge d’11 a 14 hores. Com els últims dos anys, Vermuts Miró oferirà un petit tast a cada taller.

Artistes participants

Els i les artistes participants d’aquesta dotzena edició, d’àmbits tant diversos com la pintura, l’escultura, la fotografia, la joieria, l’art visual, la joieria, la restauració, la ceràmica o la il·lustració, són Jobacasén, Jesús Gómez, Xavi Castellnou, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas , Gemma Felip, Raquel Sarrà, Nuri Mariné, Laura Mestres, Marta Nolla, Ma Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons, Pierre Mêlandie, Jordina Ros, Pere Estadella, Dídac Sauret i Rocío Franco, David Callau, Asun García, Beatriu Mar, Cristina Salvans, Laura Alvarez, Paco Rodriguez, Queralt Osorio y Lydia Cuevas. Com a artistes convidats hi hauran Carme Bassa, Meritxell Varela, Dolors Castells, Eulàlia Calzada, Sergi Margalef, i Raquel Díaz.

En aquesta dotzena edició destaca la incorporació del taller d’escultura de Cristina Salvans, que ha nascut aquest 2019. A més, com en altres edicions, la Torre del Port, un dels edificis més emblemàtics del municipi, acollirà a quatre artistes que portaran allí seu taller gràcies al suport del Museu d’Història de Cambrils.

Com a cloenda, el diumenge dia 15 a les 18 hores hi haurà un concert aperitiu amb la banda Men in Swing a la Torre del Llimó. Durant l’acte, obert, es portarà a terme el sorteig d’una de les obres exposades als tallers que els artistes han realitzat de forma expressa per aquesta iniciativa. El guanyador o guanyadora podrà escollir l’obra de l’artista que prefereixi.

Tota la informació de Tallers Oberts es pot consultar a les pàgines de Facebook Tallers Oberts o Cambrils Cultura i al web Cambrils Cultura.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou, seu escollida per la difusió del nou servei ‘Representa’

Notícia següent

La Paeria posa en marxa l’Oficina de Drets Humans

Notícies relacionades