L’autobús urbà de Cambrils inicia el servei de la temporada d’estiu

Els nous horaris i recorreguts començaran el 23 de juny

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Autobús de Cambrils. Imatge pròpia

El bus urbà de Cambrils inicia els horaris de la temporada estival el dimecres 23 de juny. El servei compta amb els diferents recorreguts que circularan durant el dia i  que cobriran Llevant-Centre-Ponent.

La línia L1, Llevant-Centre, iniciarà el seu recorregut des de les 6:10h i acabarà amb la darrera expedició a les 22:15h. La línia L2, Centre – Ponent, començarà a les 7:45h des del centre en sentit Ponent i acabarà a les 21:28h amb darrera expedició de tornada al centre. Per últim, la L3 que cobreix les parades dels barris del Centre urbà i l’estació, iniciarà el primer recorregut a les 6:20h i finalitzarà la darrera expedició a les 22:51h a la parada del Port.

Els dimecres al matí, amb motiu del mercadet ambulant, el bus no passarà per les parades Mil·lenari, Passeig Albert i Carles Roig. Alguns horaris no estaran disponibles ni dissabtes ni festiu.

Tots els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web: www.aparcam.cat. També es podran demanar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, el Patronat de Turisme, a parades urbanes i als mateixos autobusos. A més als usuaris residents que disposen de la targeta T-BUS se’ls facilitarà la informació via mail.

Obligatorietat de l’ús de la mascareta 

Per tal de preservar la seguretat, s’estableix l’obligatorietat de la mascareta per poder fer ús del transport urbà de Cambrils.

Targeta T-BUS per als residents 

La targeta de Cambrils T-BUS per a residents permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Es pot obtenir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i té un cost de 10 euros anuals.