El Centre Cultural de Cambrils acull la presentació d’un poemari eròtic il·lustrat

Per assistir a l’acte, el 28 de setembre a les 19h, cal fer inscripció prèvia al correu cco@cambrils.org o al telèfon 977 36 90 60

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Centre Cultural de Cambrils

El Centre Cultural de Cambrils acollirà el proper dilluns, 28 de setembre, la presentació del poemari eròtic «Mapa de la regiones sensibles de tu cuerpo» escrit per Alberto Cirugeda i il·lustrat per l’artista cambrilenca Queralt Osorio. La presentació del llibre tindrà lloc a la sala d’actes a les 19 hores i anirà a càrrec de Miguel de la Guardia, professor de la Universitat de València.

Per assistir a l’acte cal fer inscripció prèvia al correu cco@cambrils.org o al telèfon 977 36 90 60. L’acte seguirà les normatives establertes pels plans de contingència propis de l’equipament i es permetrà l’accés a la sala a un màxim de 48 persones.

Queralt Osorio explica que el llibre és fruit de l’amor i la casualitat. Miguel de la Guardia, professor de la Universitat de València, estava de vacances per Cambrils al setembre de 2019 i va fer cap al taller d’escultura ceràmica Fang i Mar, on va conèixer l’artista cambrilenca. En descobrir la seva pintura, li va proposar il·lustrar aquest recull de poesia eròtica del seu amic Alberto Cirugeda.

El poemari escrit en castellà inclou 75 poemes i 52 il·lustracions, que mantenen un diàleg eròtic i sensual que no deixarà indiferent al lector. El llibre, editat per Manifessers edicions, havia de sortir de veure la llum per Sant Jordi però s’ha endarrerit fins ara a causa del confinament. Part de les il·lustracions del poemari es podran veure exposades a l’Espai el Pati del Centre Cultural de Cambrils fins el 16 d’octubre.