Cambrils s’omple d’activitats per la Festa Major de la Immaculada

Els Premis Vila de Cambrils o l'encesa de llums de Nadal entre els més destacats

Acte de presentació de la Festa Major de la Immaculada. Foto: Julio Collado

Cambrils torna a estar de festa. Entre el 22 de novembre i el 15 de desembre la Festa Major de la Immaculada omplirà la ciutat d’activitats lúdiques i culturals. Algun dels actes més destacats seran l’entrega dels premis Vila de Cambrils, l’encesa de llums de Nadal, el concert de Festa Major o la commemoració del setge de 1640.

“Fem una crida a la gent de Cambrils a què participi i surti al carrer. Especialment a la gent que fa poc que viu al municipi”, ha dit l’alcaldessa, Camí Mendoza, en la presentació de les activitats, destacant que “la implicació de la gent i les entitats evoluciona positivament i fa que la Festa Major de la Immaculada gaudeixi de salut”.

El diumenge 24 de novembre a les 12 hores tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Vila de Cambrils, tant en narrativa com en poesia. Seguidament, s’inaugurarà l’exposició FEMINAE de Sílvia Alcalà. A més, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació musical de la cantautora Lia Sampai.

L’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal es farà el 29 de novembre a les 18 hores, amb un berenar per als nens que vagin a l’acte i un taller previ per tal que els més petits expressin els seus desitjos de Nadal. Diumenge 1 de desembre tindrà lloc la presentació de “Cambrils de Mar”, l’últim treball musical del cambrilenc Carlos Rom.

El 8 de desembre, diada de la Festa Major, es farà la tradicional missa seguida de la professó de la Immaculada i el concert de Festa Major a càrrec de l’orquestra SELVATANA. El diumenge 15 de desembre, com a punt final a la Festa Major, es faran els actes de commemoració del setge de 1640, que enguany tindrà de convidada a Margarida Sala, directora del Museu d’Història de Catalunya.

A més, durant aquestes dates també es faran diversos tallers i exposicions, el Mercat de Nadal, rutes amb el trenet turístic de Nadal, la cursa de les dones, el torneig F-7 Vila Cambrils amb la presència d’equips de 1a i 2a divisió o un gran concert solidari amb La Marató de TV3.