Diumenge, 16 de juny de 2024
És notícia

Cambrils promou el turisme a Pamplona i Saragossa

Avatar photo
Aragó i Navarra són dos dels mercats espanyols més importants per Cambrils en nombre de turistes
El Patronat de Turisme de Cambrils ha viatjat a les ciutats de Pamplona i Saragossa per participar en accions de promoció i comercialització de la destinació adreçades a agents de viatges i premsa especialitzada. Es tracta d’una promoció conjunta de Cambrils amb Salou, Vila-seca, La Pineda Platja, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada, diversos representants del sector d’allotjament de la Costa Daurada i Nàutic Parc.
La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha destacat que els mercats d’Aragó i Navarra són molt importants per Cambrils, ja que són el segon i cinquè en nombre de visitants d’entre els emissors estatals respectivament i es caracteritzen per ser un tipus de turista molt fidel a la nostra destinació.
La primera parada va ser el 28 de maig a Pamplona i la segona l’endemà 29 a Saragossa. En els dos casos, Cambrils va compartir un dinar de presentació amb premsa especialitzada, va participar en un workshop de comercialització i finalment va presentar la destinació davant d’una trentena d’agents.
L’acció està organitzada en el marc del Pla Conjunt de col•laboració de les destinacions de Cambrils, Salou, Vila-seca, La Pineda Platja, el Patronat de Turisme de la Costa Daurada i la FEHT.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Primera edició del Mercat d’Art Jove de Sant Joan Despí al parc del Mil·lenari

Notícia següent

Un dels artistes més grans d’Argentina: “M’encantaria fer música en català”

Notícies relacionades