La Ciutat del Baix Camp

Cambrils participa en una taula rodona sobre enogastronomia

L’Agència Catalana de Turisme ha escollit Cambrils, com a referent en gastronomia, per formar part d’aquesta jornada celebrada a Vilafranca

El nou gerent del Patronat de Turisme de Cambrils, Vadim Koryagin, va participar en una taula rodona sobre intel·ligència de mercat i enogastronomia que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) va organitzar el passat dia 9 d’abril al Vinseum de Vilafranca del Penedès en el marc d’una jornada al voltant de l’Estratègia de Turisme Enogastronòmic a Catalunya 2022-2027.

Koryagin va participar en la taula rodona juntament amb  Eduard Berga (Familia Torres), Claire Aubertel (Njoy Catalunya) i Frank Margenat (Heretat l’Oller), amb la conducció d’Ariadna Ribas (Brand-manager de Turisme Gastronòmic de l’ACT) i l’assistència de gairebé un centenar de persones del sector de l’enogastronomia.

Durant la jornada es van presentar quatre estudis diferents impulsats per l’Agència Catalana de Turisme amb dades d’interès sobre la notorietat de Catalunya com a destinació enogastronòmica, la reputació en línia de l’enogastronomia de Catalunya, el perfil dels visitants als cellers del territori i nous mercats gastronòmics amb potencial de desenvolupament com el nòrdic.

L’Agència Catalana de Turisme va escollir Cambrils com a municipi referent en gastronomia per formar part d’aquesta taula rodona per contrastar les conclusions dels estudis amb el perfil de turisme gastronòmic de Cambrils i debatre les noves oportunitats detectades amb aquestes noves dades i estudis.

Durant el debat, el gerent del Patronat de Turisme de Cambrils va remarcar la importància que hem de donar en aquests moments al sector primari des de les destinacions i també la conservació i posada en valor més que mai de la cuina tradicional i les experiències gastronòmiques autèntiques.

Vadim Koryagin també va donar a conèixer dades de la demanda i el perfil del turista de Cambrils comparant-les amb els estudis de l’Agència Catalana de Turisme, a més de parlar de les motivacions del viatger, les demandes més freqüents dels visitants de Cambrils, i l’oferta gastronòmica de la destinació.

Tags: Cambrils
Mendo

Missatges recents

Sant Julià de Lòria dona el tret de sortida a la 16a Ruta de la tapa

Sant Julià de Lòria ha donat la benvinguda aquest dimecres a la 16a edició de la Ruta de la tapa,…

2 hores fa

Tarragona acull el VIII Fòrum de Viles Florides

Aquest divendres 9 de maig Tarragona serà la seu del VIII Fòrum de Viles Florides, una trobada de referència per…

2 hores fa

Torna la Festa dels Contes al nucli antic de Calafell

L’Ajuntament de Calafell organitza la segona edició de la Festa dels Contes, que, sota el nom “Vet aquí un gat”,…

2 hores fa

Neix la Comissió Municipal de Festes de Cunit

El passat 5 de maig al vespre, es va celebrar la reunió constitutiva de la Comissió Municipal de Festes de…

2 hores fa

L’Estenedor de Cambrils ofereix 29 activitats per a joves aquest estiu

El programa L’Estenedor del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per la temporada d’estiu ofereix 29 activitats per a…

2 hores fa

La C-55 canvia per sempre: 23 milions d’euros i 5 anys d’obres fins al 2030

La carretera C-55, coneguda també com a Eix del Cardener, canviarà per sempre en els pròxims anys després d'una inversió…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.