fbpx

Cambrils convoca 7 places d’agent funcionari de carrera de la Policia Local

Avatar photo

L’Ajuntament de Cambrils ha tornat a obrir la convocatòria pendent per cobrir les places vacants d’agents funcionaris de carrera de la Policia Local (grup C1) mitjançant oposició lliure.

Les noves bases específiques amb els requisits i el desenvolupament del procés de selecció (publicades el 7 de novembre de 2023), la nova guia d’estudi (publicada el 20 de novembre de 2023), el model de sol·licitud i tota la documentació relacionada amb la convocatòria es pot consultar i descarregar des de la seu electrònica de l’Ajuntament en el següent enllaç: https://seu.cambrils.cat/ofertaPublicaCategoriaPublic/listPublicacionsAmbCategoria?categoria.id=144. Entre els requisits, cal tenir el permís de conduir vehicles de les classes A2 i B en vigor.

Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins al dimarts 21 de desembre, a través de la seu electrònica amb el formulari corresponent o bé presencialment en els registres de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Les persones que s’havien presentat a l’anterior convocatòria, que encara estava pendent, poden tornar a presentar la instància, fent constar que ja havien pagat les taxes en l’anterior convocatòria.

Cal destacar que un 25% de les places objecte d’aquesta convocatòria estaran reservades per dones, sempre respectant el procediment que ve determinat per Llei. L’objectiu és millorar la incorporació de les dones als cossos de seguretat perquè tota la ciutadania hi estigui representada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Terrassa aplega més de 1.200 kg de residus tèxtils

Notícia següent

Badalona aprova el pressupost municipal per al 2024

Notícies relacionades