Sis membres d’una família detinguts per apedregar els Mossos

La policia volia identificar un dels membres per un robatori de vitroceràmiques i la resta van provar d'impedir-ho violentament.

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Pratdip (Baix Camp): els Mossos d’Esquadra han detingut sis membres de la mateixa família després que els agredissin a cops de roc. Un dels membres estava presumptament implicat en un robatori en una urbanització de Vandellòs.

Dilluns passat a la nit es van produir dos robatoris en habitatges de la urbanització Vanessa Park, al terme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En un dels habitatges, informa el Diari de Tarragona, van robar dues plaques vitroceràmiques.

L’endemà a la tarda, una patrulla dels Mossos es va creuar amb un vehicle sospitós i en va identificar els ocupants. Almenys un, coincidia amb les característiques de l’autor del robatori. Com que anava indocumentat, els va dir que a casa tenia el mòbil amb la foto del document d’identitat.

BATALLA CAMPAL

Els Mossos l’acompanyaren a casa seva, a Pratdip, i quan hi va entrar el sospitós, els Mossos van poder veure les dues plaques vitroceràmiques, cosa que va fer que ‘el convidessin’ a acompanyar-los a comissaria.

default

El sospitós va provar de fugir i va ser interceptat pels agents. En aquell moment, de les cases del voltant va començar a sortir-hi gent que amenaçaven i insultaven els agents. Eren familiars del sospitós. La tensió va anar pujant fins que es van armar amb pedres i branques de pi.

Es va desencadenar la batalla campal que només va cessar amb l’arribada de reforços. Els agressors es van tancar en un domicili, però els Mossos els en van fer sortir. Dos agents van resultar ferits lleus i un dels cotxes patrulla també va estar afectat.

Els sis de tinguts són naturals de Sud-amèrica, d’edats compreses entre els 19 i els 25 anys i dos menors. Estan acusats d’atemptat contra agents de l’autoritat, danys i lesions. El sospitós que va originar la trifulga també està acusat de robatori amb força.