L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant lliura un miler de targetes moneder

Fins al 20 de desembre, els veïns i veïnes beneficiàries d’aquests ajuts poden gastar-les als negocis locals adherits a la campanya de l’Ajuntament que fomenta el teixit empresarial

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha lliurat un miler de targetes moneder. Això significa que més de 3.400 veïns i veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, un 52,5% de la població, s’estan beneficiant o s’han beneficiat ja d’aquests ajuts per al foment del teixit empresarial local.

El 20 de desembre és la data límit que aquestes persones tenen per gastar les targetes, amb què el consistori subvenciona la compra de béns i serveis de la ciutadania, als negocis locals que es van veure obligats a cessar l’activitat per l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus i que s’han adherit a la campanya «Fes-la rodar» (59 establiments en total).

Del miler de targetes atorgades a les persones físiques i famílies del municipi que complien els requisits establerts a les bases d’aquests nous ajuts, el 84% són «Targetes Consum 100% Plus», per a llars que superen els valors de renda fixats, i tenen un saldo d’entre 50 i 160 euros. Amb aquestes targetes, les persones beneficiàries d’aquest ajut només han de pagar el 50% de l’import dels productes o serveis que comprin. De l’altre 50% se’n fa càrrec l’Ajuntament.

L’altre 16% són «Targetes Consum 100%», per a llars municipals que estan en els límits de renda establerts en les bases reguladores de la subvenció, i tenen un saldo que oscil·la entre els 100 i els 320 euros, a bescanviar íntegrament.

L’Ajuntament recorda a la ciutadania que, un cop finalitzi aquesta campanya, haurà de conservar la targeta moneder per a possibles futures subvencions. En cas de pèrdua, caldrà demanar un duplicat que tindrà un cost de 10 euros.