L’Ajuntament de Cambrils inicia les obres de reparació i pavimentació del carrer Mart

L’actuació requerirà tallar el trànsit per aquesta via entre els carrers Terral i Eridià

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Departament Serveis Generals de l’Ajuntament de Cambrils ha iniciat avui les obres de reparació i pavimentació del carrer Mart, entre els carrers Terral i Eridià. Aquesta mateixa setmana també es renovarà el paviment d’un tram del carrer Edmond Halley (a l’alçada de la Dorada) i un tram del carrer Camí de les Lloses (entre la via del tren i el carrer Orquídies). A més, es realitzaran actuacions puntuals als carrers Terral i Cèsar Martinell. El pressupost d’execució total de les obres és de 42.059,72 euros (IVA inclòs).  

L’obra més gran serà la del carrer Mart, que estava molt malmès pel pas del temps, amb diversos sots, esquerdes i rases que havien cedit per la mala compactació. L’actuació consistirà en la demolició, el sanejament i la pavimentació de 2.275 m2 de sòl, que corresponen a gairebé la totalitat de la via (335 metres lineals), i requerirà tallar el trànsit durant dos dies.  

Per altra banda, també es renovarà el paviment del carrer Camí de les Lloses, que s’havia aixecat per la força del sistema radicular dels pins, provocant deformacions, bonys i esquerdes, amb al conseqüent perillositat pels vehicles que hi circulen. En aquest cas també es demolirà el paviment malmès, es sanejarà la base de les arrels i es tornarà a pavimentar. Finalment, es col·locaran a la nova rasant els marcs i tapes existents a la calçada i es pintarà la senyalització viària horitzontal que hi havia.  

Les altres actuacions previstes són la pavimentació d’un tram del carrer Edmond Halley, que també tenia sots i esquerdes; la reparació de dos ressalts al paviment del carrer Terral i la demolició del fonament de formigó d’un antic pal de la xarxa elèctrica del carrer Cèsar Martinell.