Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Ernest Aymamí, nou president del Consell Esportiu del Baix Camp

Avatar photo

La candidatura d’Aymamí ha estat l’única que s’ha presentat per rellevar Llebaria

Ernest Aymamí Huguet

El fins ara vicepresident primer, Ernest Aymamí Huguet, s’ha convertit des d’aquest dijous i per als propers quatre anys en el nou president del Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), substituint Josep Llebaria, qui ha romàs en el càrrec des del 2012. Aymamí ja havia estat president entre el 2008 i el 2012, quan va substituir Sebastià Bondia i després va donar pas precisament a Llebaria, tot i que la seva vinculació amb l’ens comarcal es remunta als anys 80.

L’Assemblea General Extraordinària del CEBC que ha proclamat el relleu presidencial ha tingut lloc al Castell de Paborde, a la Selva del Camp, municipi que ha cedit les seves instal·lacions per a desenvolupar l’esmentat acte. La candidatura d’Aymamí ha estat l’única que s’ha presentat per rellevar Llebaria, sent a més una opció de consens.

L’etapa de Josep Llebaria al capdavant del Consell Esportiu del Baix Camp durant els darrers vuit anys ha destacat per ser el període en el qual s’ha recuperat conjuntament de la mà de l’Ajuntament de Reus l’Olimpíada Escolar reusenca, l’esdeveniment esportiu per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys més important de la zona. Igualment, durant la seva etapa s’han intensificat els serveis esportius i de lleure amb els consistoris, consolidant la trajectòria del CEBC d’ajudar a promoure l’activitat física i esportiva entre tots els grups d’edats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Desarticulat a Barcelona un grup que pretenia introduir armes de foc al mercat negre

Notícia següent

Denunciat un conductor ebri a Valls per provocar un accident de trànsit

Notícies relacionades