Els actors de La Casa de Papel roden una nova pelicula a Cambrils

Compta amb actors de reconegut prestigi com ara Pedro Alonso, Berlín a La Casa de Papel; o María Pedraza a la mateixa sèrie i Élite

Durant aquest cap de setmana, camions de gran tonatge han entrat al Port de Cambrils. La raó és l’enregistrament d’una pel·lícula per a la plataforma Amazon Prime.

Segons ha sabut el Diari de Tarragona, la producció d’Amazon Prime compta amb actors de reconegut prestigi com ara Pedro Alonso, Berlín a La Casa de Papel; o María Pedraza a la mateixa sèrie i Élite, entre d’altres. També hi participen Óscar Jaenada, Carlos Scholz i Lela Loren. L’adreça d’aquesta sèrie (una trilogia anomenada Awareness) va a càrrec de Daniel Benmayor. Els enregistraments de les escenes es van dur a terme durant el cap de setmana.

El vaixell, l’Aris Tima, es converteix en un habitatge d’un dels personatges d’aquest llargmetratge. Pel que ha sabut el Diari de Tarragona, el vaixell a la pel·lícula està embarrancat al Delta de l’Ebre. Però la productora del film va trobar l’Aris Tima, ancorat al port des de fa un parell d’anys.

El seu estat era perfecte per enregistrar i només s’hi ha afegit una mà de pintura i alguns retocs puntuals. Després, amb ajuda de la informàtica i dels efectes especials el vaixell simularà estar embarrancat al Delta.

L’arribada d’aquests tràilers, amb una plantilla d’un centenar de persones, servirà per rodar als interiors del vaixell, per això l’aspecte extern del port quedarà ‘esborrat’ amb els efectes especials.