Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

El taller “El Quadern de l’avi” arriba a totes les escoles de Cambrils

Avatar photo

La il·lustradora Laia Ferraté i l’historiador Ignasi Martí expliquen el procés d’elaboració del projecte

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils ha impulsat un taller didàctic destinat a treballar la història de Cambrils amb “El Quadern de l’avi” i dirigit a l’alumnat de 6è de primària. L’activitat didàctica, que es porta a terme aquest trimestre a tots els centres docents del municipi, estava prevista inicialment per al curs passat a 5è i es va haver de suspendre pel confinament. Enguany és la segona edició d’aquest taller que per primer cop es va impartir el curs 2016-2017.

Els autors del quadern, la il·lustradora Laia Ferraté i l’historiador Ignasi Martí, expliquen aspectes de l’elaboració del llibret il·lustrat amb el que es narra l’evolució històrica del municipi des del Neolític fins els nostres dies. La protagonista de la història és la Camí, una nena cambrilenca de deu anys que es trasllada al pis dels avis al Barri Antic de Cambrils, on troba un quadern amb un recull inacabat de diferents episodis de la història de Cambrils.

Aquest dilluns 30 els autors han visitat l’escola La Bòbila, properament ho faran a l’escola Marinada i acabaran al Guillem Fortuny. El taller gaudeix d’una bona acceptació tant per l’alumnat com pel personal docent dels centres.

La publicació és un projecte sorgit de la Revista Cambrils i editat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament el 2016. Des d’aleshores cada any es distribueix un exemplar a tot l’alumnat de 5è curs del municipi. Enguany és la segona edició d’aquest taller que per primer cop es va impartir el curs 2016-2017.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Figueres obre demà el tradicional mercat de Nadal a la Rambla

Notícia següent

ÚLTIMA HORA: El toc de queda del 5 de gener serà a les 23 hores

Notícies relacionades