Cambrils participa en la primera Tasting Box Saborea España

L’alcalde de Cambrils i la regidora de Turisme s’han reunit amb el gerent d’aquest club de producte gastronòmic per parlar de les properes accions

Cambrils va participar ahir en la primera Tasting Box de Saborea España adreçada a agències de viatge italianes. La iniciativa consisteix en enviar una caixa amb productes gastronòmics i oferir una presentació en directe sobre la gastronomia i la destinació.  

En aquesta primera experiència, la caixa contenia oli d’oliva verge extra arbequina de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i romesco de Cambrils i la presentació de la destinació es va dur a terme conjuntament amb Tenerife davant d’una selecció de representants d’agències italianes en una trobada virtual organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) de Milà.  

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos,  i la gerent del patronat de Turisme, Amèlia Rico, es van reunir la setmana passada amb el gerent de l’associació de destinacions gastronòmiques de Saborea España, Lluís Pujol, per parlar de l’estratègia conjunta i el pla d’accions pel 2022.  

Una de les noves línies de treball és potenciar les experiències gastronòmiques a través de rutes. En aquest moment, el patronat de Cambrils està treballant en la definició d’aquestes rutes que han d’unir la destinació i les empreses del sector gastronòmic autòcton (productors, elaboradors i restaurants).  

D’altra banda, Saborea vol recuperar les accions promocionals presencials nacionals i internacionals de cara al 2022. La propera acció de Cambrils sota el paraigües de Saborea és la participació a la primera edició de la fira Vida Silver a Madrid, dedicada a activitats culturals i lúdiques orientades al públic sènior.  

Saborea España és un club de productes que va néixer el 2009 per fomentar el turisme gastronòmic. Cambrils, que forma part de la junta executiva, va ser un dels municipis fundadors i actualment és l’única destinació catalana de l’associació, que agrupa 23 municipis de tot l’Estat.