Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

L’Associació Mas del Jazz organitzarà l’edició 2023 del Reus Jazz Cava

Avatar photo

La tercera edició programarà un total de 9 concerts a partir del mes de maig i fins al desembre

L’Associació Mas del Jazz serà l’encarregada de programar la tercera edició del cicle Reus Jazz Cava atès que ha guanyat la licitació del projecte cultural. La nova associació programarà un total de 9 concerts a partir del mes de maig i fins al desembre.

La nova entitat, que s’ha presentat aquest matí al Jardí de la Casa Rull, la composen una desena de músics de jazz i actius culturals de Reus i del territori, amb una dilatada trajectòria en el món de la música i del jazz en particular, amb formació i experiència professionals tant a nivell nacional com internacional. També hi ha membres fundadors de l’Associació Amics del Jazz de Reus, iniciada per Jaume Joan Magrunà, que va impulsar des de principis dels anys 80 i durant quaranta anys la difusió d’aquesta música a la ciutat de Reus.

 

Els representants de la nova associació han volgut remarcar el vessant pedagògic de l’entitat, que, tal com han explicat, volen canalitzar vers els joves, estudiants de música amb interès per la música moderna i del jazz, a través d’informacions que els puguin interessar, activitats o cursos monogràfics.

El pròxim esdeveniment que impulsa l’Associació Mas del Jazz serà aquest diumenge dia 30 d’abril, d’11:00 h a 15:00 h. A la plaça del Mercadal, i per commemorar el Dia Internacional del Jazz, es farà una jam session oberta. Serà una jornada musical i festiva, amb molta participació, i que servirà per donar a conèixer Mas del Jazz a totes les persones que hi assisteixin.

Reus Jazz Cava
L’Associació Mas del Jazz s’encarregarà de dur a terme la programació de la nova temporada del cicle Reus Jazz Cava que es fa al Centre Cultural el Castell. Consistirà en un total de 9 concerts que es repartiran durant tot aquest any 2023, seguits d’una jam session oberta als músics assistents. En alguns casos, a més, també es programaran sessions prèvies abans de començar els concerts adreçades al públic escolar i juvenil. Tal com han explicat els membres de l’Associació, “creiem que és interessant que els joves coneguin com es prepara un concert, com funciona una jazz session o que puguin assistir a tallers especialitzats”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 4 =

Notícia anterior

El Balcó del Mediterrani serà escenari del Dia de la Dansa a Tarragona

Notícia següent

Andorra tanca la millor temporada d’hivern de la història

Notícies relacionades