Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Ara Reus presenta Dolors Vázquez i Albert Piñol com a número 2 i 3

Avatar photo

El partit dona a conèixer els dos noms que segueixen el candidat, Daniel Rubio Angosto, de cara a les eleccions municipals del mes de maig

Dolors Vázquez i Albert Piñol seran els números 2 i 3, respectivament, de la llista electoral d’Ara Reus per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Així, el partit municipalista dona a conèixer els dos noms que segueixen el candidat, Daniel Rubio Angosto, en el que serà una llista plural i integradora, centrada en les necessitats de les persones i en cercar oportunitats per al municipi i els seus ciutadans.

 

Dolors Vázquez ha format part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Reus durant la legislatura 2019-2023 al capdavant de la regidoria de Seguretat, Convivència, Protecció Civil i Emergència.

 

Entre les accions més destacades es troben la creació de la Unitat de Proximitat de la Guàrdia Urbana, l’actualització de tots els plans d’emergència que ha de tenir la ciutat i la implementació de noves tecnologies al cos policial, amb sistemes de videovigilància i un dron.

 

Nascuda el 1974, és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (URV) amb postgrau universitari sobre Mediació. Advocada de professió ha exercit com a lletrada en diversos despatxos i com a professora en matèries com ara la violència envers la dona i Dret Penal a la Fundació URV. Ha estat professora en el Màster Accés a l’Advocacia i ha estat responsable d’aquest màster a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

 

Per la seva banda, Albert Piñol és fill i net de dues figures polítiques històriques i regidores de l’Ajuntament de Reus en diversos mandats: Fina Lozano i Dolors Sardà. Piñol té experiència en matèries de via pública i urbanisme.

 

Nascut el 1983, va estudiar a l’Institut d’Horticultura de Reus el cicle Gestió i Organització dels Recursos Naturals i Paisatgístics i a la Universitat de Lleida. L’any 2009 va constituir l’empresa de jardineria Agronova, tot alternant al llarg dels anys diversos projectes empresarials.

 

Presentació de la candidatura de Daniel Rubio

El pròxim dijous 9 de febrer, a les 8 del vespre la Sala Santa Llúcia, tindrà lloc la presentació de Daniel Rubio Angosto com a candidat d’Ara Reus a l’alcaldia de l’Ajuntament de Reus, en la qual seran presents Piñol i Vázquez, entre molts d’altres, per donar suport a l’alcaldable del partit municipalista.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cervera viu la Festa Major d’Hivern més multitudinària

Notícia següent

Querella contra l’alcalde de l’Espluga de Francolí per diversos delictes

Notícies relacionades