Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Alfredo Clúa és presentat com alcaldable del PSC a Cambrils, amb el suport de la ministra Raquel Sánchez

Avatar photo

El candidat del PSC ha aconseguit omplir l'auditori 'Priorat' de l'Hotel Sol Port en la presentació de la seva candidatura.

Aquesta tarda s’ha presentat en un auditori de l’Hotel Sol Port de Cambrils ple de gom a gom, l’alcaldable pel PSC a les properes municipals per aquest important municipi del Baix Camp: Alfredo Clúa. Davant d’una pantalla amb un fons vermell, el nom del candidat i l’eslògan ‘Viu!’, ha començat la presentació.

L’acte l’ha obert l’anterior cap de llista del PSC a Cambrils, Ana López, que ha parlat de ‘transició sana’ al PSC cambrilenc. Ha definit Clúa com una persona normal, amant de la família i els amics i molt implicada en la gestió pública i amb Cambrils. També ha assegurat que Clúa és una persona sobradament preparada, amb experiència en la gestió tant pública, com privada.

TORN DE LA MINISTRA

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha volgut donar suport al candidat socialista a Cambrils amb la seva presència i intervenció en l’acte. Com a exalcaldessa de Gavà, Sánchez ha volgut posar en valor el compromís que representa presentar-se com a candidat en uns comicis municipals per a ‘servir la gent’.

També ha agraït a la família del candidat el sacrifici personal que representa que una persona hagi d’exercir un càrrec públic. De Clúa, n’ha destacat la seva faceta de sindicalista, que l’ha fet estar al costat de les classes treballadores i ser una persona ‘canyera’. També ha lloat la seva insistència per a fer que es retiressin les vies d’Adif del seu pas per Cambrils.

A partir d’aquí, la ministra ha desplegat un discurs molt més polític en el que ha destacat la tasca social del govern espanyol, que ha definit com el ‘govern que pensa en la gent’, contraposant-la amb la política de la dreta que només pensa en ‘dividir i afavorir les elits’.

Per acabar Sánchez ha assegurat que guanyaran les pròximes eleccions municipals a Cambrils i que Alfredo Clúa en serà el nou alcalde.

PARLA EL CANDIDAT

Alfredo Clúa ha començat amb múltiples agraïments: a la ministra, per la seva presència, a diversos membres del partit a Cambrils, a la seva família, a d’altres membres del PSC del Camp de Tarragona… especialment emfàtic ha estat amb la família (la seva dona i un dels seus fills eren a primera fila) que, ha afirmat, ‘ben aviat em tindran menys al seu costat’.

El candidat ha rebut el suport, en format de vídeo, del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i del Diputat basc al Congrés Patxi López.

Clúa ha assegurat que vol ser el pròxim batlle de Cambrils per a ‘resoldre els problemes de cada dia, els que més preocupen a la gent’, com la neteja, els equipaments, la seguretat…

A partir d’aquí ha anat desgranant algunes de les propostes que presenta la seva candidatura per a millorar la vida als habitants de Cambrils: ampliació del Polígon Belianes, amb l’objectiu de crear nous llocs de feina, acord entre la Confraria de Pescadors i el Club Nàutic per a millorar el Port, creació d’espais segurs i ben il·luminats, polítiques d’habitatge, polítiques de sostenibilitat, més zones per a vianants per a impulsar el comerç, un nou pla estratègic de turisme, per a allargar la temporada turística, etc.

L’acte ha conclòs quan han pujat a l’estrada tots els integrants de la llista municipal, la ministra Raquel Sánchez i la dona i el fill del candidat. L’acte ha culminat amb un aperitiu per a tots els assistents a la terrassa de l’hotel.

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Presó provisional i sense fiança per la mort de l’home de 45 anys a Valls

Notícia següent

Repsol i Revista Cambrils signen un acord per a la celebració dels 70 anys de publicació

Notícies relacionades