Agredeixen a un policia en ple carrer a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut a dos homes per trencament de condemna, atemptat als agents, donar positiu en alcoholèmia i conduir amb el permís retirat per pèrdua de punts.

Això ha ocorregut en la matinada del diumenge sobre les 1:50h quan una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va parar a un vehicle en el número 22 del carrer Miami. Segons detalla l’organisme policial, el conductor s’havia saltat un semàfor en vermell i, en parar el vehicle, la policia va comprovar que l’home es trobava sota els efectes de l’alcohol.

En realitzar-li la prova d’alcoholèmia, els agents de la Urbana van confirmar les seves sospites, ja que l’individu va donar 0,80 mg/l, més del triple de la taxa permesa.

A més, segons informa la Urbana, l’home es va començar a posar nerviós, amb el que els agents van sol·licitar ajuda d’una altra patrulla.

En comprovar les dades del conductor, es va poder comprovar que li constava una ordre d’allunyament de 700 metres d’una dona que li acompanyava en el cotxe.

També li constava una pèrdua del permís de conduir en haver perdut tots els punts, a més d’una suspensió temporal de la qual no havia realitzat el curs de reeducació.

D’altra banda, un altre acompanyant del vehicle va sortir del cotxe i, sempre segons la Urbana, es va abalançar sobre els agents. Els hauria exigit que no s’emportessin detingut al conductor i, a més, va agredir a un dels efectius de la Urbana, per la qual cosa també va resultar detingut.

L’agent ha estat atès en el Centre d’Atenció Primària (CAP) per lesions al braç.