Torna el cicle ‘Sons de nit i Petits Sons de nit’ a l’Ermita Mare de Déu de la Roca

Els concerts tindran lloc el cap de setmana del 9 i 10 de juliol i del 20 i 21 d’agost amb les actuacions de Núria Esquius i Jorge Varela; Carolina Alabau i Èlia Bastida; Alquímia musical i Samfaina de Colors

Una combinació perfecta per a les nits d’estiu a Mont-roig del Camp és escoltar bona música amb el paisatge de l’Ermita Mare de Déu de la Roca com a teló de fons, i més especial ho és encara aquest any, perquè l’Ermita i el seu entorn han estat declarats Bé Cultural d’Interès Nacional.

Aquest estiu el cicle Sons de nit s’inicia el dissabte 9 de juliol a les 22 h de la nit amb la proposta Moments de l’artista local Núria Esquius, que estarà acompanyada al piano per Jorge Varela. Moments és un concert teatralitzat amb un estil marcadament personal: una veu lírica i un pianista de jazz que fusionen els seus estils. Podrem escoltar peces de musicals, jazz, pop i altres gèneres, fins i tot alguna havanera, que acompanyen anècdotes personals i històries dels propis compositors, per riure i emocionar.

La segona proposta del Sons de nit tindrà lloc el dissabte 20 d’agost a les 22 h amb el concert de la cantant i pianista Carolina Alabau i de la cantant, saxofonista i violinista Èlia Bastida que presentaran el seu disc Meraki, acompanyades a la guitarra per Marc López. Meraki és un recull de composicions pròpies i versions de cançons tradicionals, música mediterrània i música brasilera, bossa nova i jazz. Alabau i Bàstida formen un duet captivador, provinents de formacions com el Quartet Mèlt i la Sant Andre Jazz Band, estan programades en festivals d’estiu referents a Catalunya, com el Festival de Pedralbes.

Els Sons de nit es completa amb una proposta familiar els diumenges a la tarda: Els Petits Sons de nit, que acosten espectacles musicals als menuts de casa. En aquesta ocasió, es podrà veure l’espectacle La lluna, la terra i el sol d’Alquímia musical el diumenge 10 de juliol a les 19 h de la i l’espectacle De bracet, de la companyia Samfaina de colors, el 21 d’agost.

Totes les propostes són gratuïtes, encara que hi ha aforament limitat.