El Teatre Bartrina de Reus presenta la temporada de Tardor 2022

Durant el trimestre de Tardor 2022 es podran veure al Teatre Bartrina 14 espectacles, a més del Projecte Bartrina i del Bartrina Territori Creatiu

El Teatre Bartrina de la ciutat ha presentat aquest matí la nova temporada que ha previst per a aquesta Tardor i que començarà el dissabte 10 de setembre amb una coproducció entre l’espai escènic i el Teatre de les Comèdies, l’òpera bufa “Il teatro allà Moda”.

Es tracta d’una extensa programació que, segons el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, “pretén apropar a la ciutat el teatre alternatiu i de qualitat que actualment es representa a Catalunya, a més d’apostar clarament pel talent local”.

La programació, segons l’assessora artística Rosa Mateu, “pretén seguir amb la mateixa línia pensada, estudiada i coherent. Alternativa (tant per la temàtica com per la posada en escena, atractiva per a franges d’edat poc avesades a anar al teatre, equilibrada (tant pel que fa als temes, disciplines i franges d’edats) i adaptades amb mesures d’accessibilitat”.

Durant el trimestre de Tardor 2022 es podran veure al Teatre Bartrina 14 espectacles, a més del Projecte Bartrina i del Bartrina Territori Creatiu.

Hi haurà 5 propostes de música, tres de les quals vindran de la ma del Festival Accents (Mishima, La habitación Roja i Maria Jaume). Les altres dues seran un concert dedicat a l’Any Ferrater, “In Memoriam”, i Aupa Strings, per commemorar els 400 anys del Gremi de la Construcció del Baix Camp i en col·laboració amb la Cambra de Comerç.

S’han programat tres espectacles familiars amb la companyia Campi qui Pugui, la Cia La Baldufa Teatre i la Cia Capicua. I 6 espectacles per a tots els públics: “Il teatro allà Moda” (òpera bufa), “Mare de sucre”, “L’Oreneta” i “El mar: visió d’uns nens que no l’han vist mai”.

El Projecte Bartrina es farà els dies 17 i 18 de setembre i 1, i 2 d’octubre. I destaca també una producció del Bartrina Territori Creatiu, titulada “Roser”, amb la companyia Les Artistes Locals.

Durant la Tardor hi haurà tres festivals de referència per a la ciutat: el Psicurt, VII Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental del 6 al 9 d’octubre; el COS, del 21 al 23 d’octubre, i el Memorimage Festival Internacional de Cinema de Reus a partir d’imatges d’arxiu, del 9 al 12 de novembre.

Tota la programació es pot consultar a la web www.teatrebartrina.cat. La renovació dels abonaments es podrà fer a partir del 21 de juny i el dia 28 de juny s’obrirà el termini per a nous abonaments. La venda d’entrades començarà el dia 5 de juliol.