S’inicia l’horari d’estiu de les zones d’estacionament regulat de Cambrils

La temporada d’estiu en les zones d’estacionament regulat de Cambrils s’iniciarà el proper dimecres dia 1 de juny i s’allargarà fins el 30 de setembre. Durant el període estival, la intensificació de la demanda d’aparcament en diferents zones de Cambrils fa necessària l’activació de les zones blaves i taronges en aquests espais. 

Cambrils disposa de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d’estada de les persones usuàries. Les zona blaves s’utilitzen per afavorir l’alta rotació de vehicles i les zones taronges de tarifa tova per a l’aparcament d’estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores. Com a novetat, enguany s’han creat noves zones d’aparcament regulat (zona taronja) a l’avinguda Horta de Santa Maria, al carrer Garbí i al carrer Estrasburg.  

Aparcaments regulats en el període estival 

Els horaris de les zones regulades de l’1 de juny al 30 de setembre seran les següents:   

PORT I COSTA 

Horari de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h. 

Carrers amb regulació de zona blava 

Pg. La Salle, Parc del Pescador, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Ramón Llull, Rbla. Regueral, Drassanes, Galceran Marquet, Esteve Anguera, Hug de Montcada, Cristòfol Colom, Vinyols, av. Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, Av. Beethoven, av. Mar, av. Joan XXIII, Camí de Mas Clariana, Mas d’en Gran. 

Carrers amb regulació de zona taronja 

av. Horta de Sta. Maria (novetat), Garbí (novetat), Estrasburg (novetat), aparcament de Xalet del Bau i av. Diputació. 

ZONA VILA 

Horari de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h i dissabte de 10 a 13h. 

Carrers amb regulació de zona blava 

Pg. Albert, av. Independència, pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat (costat antiga estació de tren), Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi. 

Carrers amb regulació de zona taronja 

Aparcament de l’Ermita. 

Tarifes dels aparcaments regulats 

Zona blava: 1,20€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents). 

Zona taronja: 0,25€ l’hora (tarifa ordinària). 

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’ 

L’aplicació “APARCAR APP”, que es pot descarregar gratuïtament, permet a les persones usuàries realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Amb aquesta eina les persones usuàries es poden anticipar i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.