Visita institucional a Reus del Conseller d’Economia i Hisenda

El conseller ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i ha mantingut una breu reunió protocol·lària amb els representants municipals

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres de la corporació municipal, ha rebut aquest dijous 9 de setembre el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, de visita institucional a l’Ajuntament de Reus. La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès; i la directora territorial del Departament d’Economia i Hisenda al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, també han assistit a la visita. El conseller ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament i ha mantingut una breu reunió protocol·lària amb els representants municipals.

Posteriorment, la comitiva ha visitat les instal·lacions de REDESSA Tecno i de REDESSA Cepid per a conèixer l’activitat que es realitza als centres de negoci de la ciutat. Durant la visita, ha pogut conèixer les instal·lacions de firaReus Events i l’activitat que es realitza en les diferents divisions de l’empresa municipal. Un cop finalitzada aquesta presentació, la comitiva s’ha desplaçat a l’espai de la Incubadora TIC, on ha intercanviat impressions amb alguns dels projectes participants en la primera edició d’aquest programa d’acompanyament, com Need Car Help, La Casa del Training i OhBarri.

El recorregut per les instal·lacions de l’edifici de REDESSA Tecno, ha finalitzat a l’agència de viatges tecnològica, Viajes Para Ti, que gestiona les marques esquiades.com, bucounchollo.com i amimir.com i que actualment compta amb una plantilla de 80 treballadors.

A continuació s’ha accedit al centre d’empreses de REDESSA Cepid, on s’ha visitat una spinoff de la URV, Renalyse, que desenvolupa un dispositiu per a pacients de malaltia renal crònica.