Les marques Visit Reus i la Fira Centre Comercial sobrevolaran la Costa Daurada

Es tracta d'una nova activitat extraordinària de la campanya turística de la ciutat de Reus en què col·labora també el centre comercial

Les accions encaminades a la promoció turística de la ciutat amb la campanya ‘Visit Reus’ continuen endavant, aquesta vegada de la mà de la Fira Centre Comercial. Concretament, aquesta acció es materialitzarà en publicitat aèria amb una avioneta que sobrevolarà el llarg de la Costa Daurada amb una lona gegant que lluirà la imatge d’ambdues marques. A més, en el marc d’aquesta iniciativa, dues hostesses -una a l’aeroport de Reus i l’altra al mateix centre comercial- atendran als visitants i oferiran informació turística, cultural i comercial sobre la ciutat.

Els dimecres, divendres, dissabtes i diumenges del mes d’agost les marques ‘Visit Reus’ i la Fira Centre Comercial sobrevolaran la Costa Daurada. És la nova iniciativa que “farà possible que el nom de Reus es conegui”, en paraules de la regidora de Turisme, Montserrat Caelles, i permetrà projectar la ciutat “com la destinació de qualitat de la nostra regió”. “Volem ser on és la gent”, ha explicat la gerent de la Fira Centre Comercial, Mayte Forján, motiu pel qual s’ha organitzat aquesta iniciativa que facilitarà la presència de les dues marques als espais més concorris durant el mes d’agost: les platges. En aquest sentit, des del centre comercial es plantegen accions d’aquest tipus, no només orientades al comerç, com ha apuntat Forján, sinó també cap a l’àmbit turístic.

Dues hostesses informaran els visitants a l’aeroport i al centre comercial

L’avioneta que sobrevolarà els principals municipis de la Costa Daurada no és l’única activitat que s’emmarca en aquesta acció. Des del passat 15 de juliol, i fins al pròxim 31 d’agost, una hostessa a l’aeroport de Reus ofereix informació sobre la ciutat als viatgers que arriben. De la mateixa manera, una altra hostessa a la Fira Centre Comercial ofereix als visitants la mateixa informació comercial i turística de la ciutat, explicant també l’oferta lúdica que podran trobar al centre comercial.

Tots els visitants atesos per les hostesses reben una bossa promocional amb les imatges de ‘Visit Reus’ i la Fira Centre Comercial. Dins de les bosses, poden trobar una tovallola per la platja o la piscina, com també dos fulletons de ‘Visit Reus’ amb informació sobre la seva oferta i els cinc espais patrimonials de la ciutat que permet visitar i una guia comercial de la Fira Centre Comercial amb un directori de les botigues del centre, ubicacions i informació turística i cultural de Reus. A més, el centre comercial ha incorporat un bàner al seu web on es pot veure la marca ‘Visit Reus’ que permet als navegadors accedir directament al web d’aquesta.