Reus Transport ampliarà el servei per arribar a la urbanització Sant Joan

Els veïns de la urbanització demanen des de fa temps un servei d’autobús urbà regular

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal de transport urbà, treballa per trobar la millor fòrmula perquè el servei de bus cobreixi la urbanització Sant Joan. L’objectiu és arribar a la urbanització amb una freqüència de servei per atendre la petició dels veïns.

La urbanització Sant Joan, situada a la zona nord-est de la ciutat, demanda des de fa temps un servei d’autobús urbà regular per anar i tornar del centre de la ciutat. Des de principis d’any, Reus Transport estudia quina solució és viable per fer-ho possible i treballa amb l’objectiu que el bus arribi regularment a la urbanització durant el proper mes de març.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, afirma: «Hem treballat per trobar la millor solució per atendre les demandes dels veïns de la urbanització Sant Joan, que fa temps que sol·liciten poder disposar del servei de transport municipal». El regidor d’Urbanisme i president de Reus Transport, Marc Arza considera que «en altres barris ho hem solucionat amb iniciatives innovadores i ara estem treballant per oferir una alternativa viable per aquesta zona de la ciutat, d’acord amb els recursos disponibles per part de Reus Transport.»