Millores d’accés a l’Hospital Sant Joan per a persones amb mobilitat reduïda

Connecten la porta principal de l’Hospital Sant Joan, a l’avinguda de Josep Laporte, amb la parada del bus urbà situada just davant

L’Ajuntament de Reus, a través de la Brigada Municipal, ha finalitzat els treballs de construcció d’un nou pas adaptat per a persones amb mobilitat reduïda que connecta la porta principal de l’Hospital Sant Joan, a l’avinguda de Josep Laporte, amb la parada del bus urbà situada just davant.

L’obra l’ha realitzada directament la Brigada Municipal, amb un cost aproximat d’uns 3.600 euros. El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana s’ha encarregat de la pintura del pas de vianants.

El pas adaptat dona resposta a les demandes dels usuaris de l’hospital amb mobilitat reduïda. La illeta central on hi ha la parada del bus disposa de tres passos de vianants, els dos dels laterals ja estaven adaptats. L’actuació que ara ha finalitzat ha consistit en adaptar el pas central per tal de fer-lo també accessible. Aquest pas és el més utilitzat perquè comunica de manera més directa amb el vestíbul de l’hospital.