Dos detinguts en un dispositiu conjunt contra la prostitució il·legal a Reus

Aquest operatiu s’emmarca dins dels dispositius coordinats que duen a terme els cossos de seguretat a la ciutat de Reus

Efectius del Cuerpo Nacional de Policía i de la Guàrdia Urbana han realitzat aquest dimecres, 10 de maig, a la tarda a Reus un dispositiu conjunt contra la prostitució il·legal, que s’ha tancat amb una acta administrativa i dues persones detingudes.

L’operatiu policial, en el qual han participat conjuntament efectius de la brigada d’Estrangeria del CNP de Reus i agents la Guàrdia Urbana, s’ha realitzat en un pis d’un immoble situat al numero 40 del carrer de Sant Francesc.

Dins del pis s’han localitzat tres persones (un home i dues dones) i s’ha pogut constatar que a l’interior s’hi practicaven activitats de naturalesa sexual de manera il·legal. Per aquest motiu, la policia municipal ha aixecat una acta per exercir l’activitat de local on es presten serveis de naturalesa sexual sense disposar de la corresponent llicència municipal.

Així mateix, la brigada d’Estrangeria de la Policía Nacional ha detingut a dues persones per infracció a la llei d’estrangeria.

Aquest operatiu s’emmarca dins dels dispositius coordinats que duen a terme els cossos de seguretat a la ciutat de Reus per a la prevenció i persecució de la delinqüència.