L’Ajuntament de Reus inicia una nova campanya d’arranjament de camins

La inversió prevista en aquestes actuacions és de 13.309 euros

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus està portant a terme aquesta setmana una nova campanya d’arranjament de camins al terme municipal i una actuació de manteniment al barranc del Burgar.

Entre les intervencions planificades, s’està portant a terme la rehabilitació del ferm amb aportacions al camí Vell de Riudoms (2.171 m2); al camí del Mas del Marqués (2.294m2); al camí del Mas de la Sena (1.642 m2) i el camí del Burgaret (1.967m2). La inversió prevista en aquestes actuacions és de 13.309 euros.

També s’està fent una actuació al barranc del Burgar, en el tram des del camí del Burgar al Pi del Burgar. En aquest punt, l’arranjament, autoritzat per l’ACA, consisteix en la retirada de runes i restes d’un formigó antic i la realització d’una correcció hidràulica de la llera per a regularitzar el pas de l’aigua i evitar punts on l’erosió dels marges és important. També es realitzarà una actuació mínima de desbrossat selectiu de vegetació invasiva com les canyes, esbarzers i figueres de moro

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha explicat que “aquesta primavera continuem amb les campanyes periòdiques d’arranjament dels camins del terme municipal per a mantenir-los en bon estat pels seus usuaris habituals i pel gaudi general d’aquells que vulguin utilitzar-los per al lleure».