Encara queden dos dies per votar els Pressupostos participatius

El dissabte 17 de març es podrà votar de 9:00 a 13:00 h tant al Mercat Central com al Mercat del Carrilet

La ciutadania de 16 anys o més empadronada a Reus disposa de temps fins aquest diumenge, 18 de març a les 12:00 h de la nit per poder exercir el seu dret de vot en el procés participatiu per escollir els projectes d’inversions que es podran executar dins la partida de 750.000 euros dels Pressupostos participatius. Ja sigui a través de la web o bé de manera presencial en algun dels punts de vot que encara són operatius a diferents punts de la ciutat, les persones que ho vulguin encara poden dir-hi la seva abans d e diumenge a mitjanit.

L’alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, han fet aquest divendres una crida a la participació des de l’espai de votació ubicat al Mercat Central. L’alcalde ha exercit el seu dret de vot i ha animat la ciutadania a aprofitar l’oportunitat de decidir amb el seu vot quins són els projectes que es podran fer realitat a Reus en els pròxims mesos.

Els punts de vot presencial disposen del suport d’una persona que orienta sobre els passos que cal fer per exercir el dret de vot. Entre aquests espais de vot, equipats amb suport informàtic, hi ha els Mercats de Reus. Aquest divendres l’horari de suport a la votació és de 9:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h, mentre que el dissabte 17 de març es podrà votar de 9:00 a 13:00 h tant al Mercat Central com al Mercat del Carrilet.

El conjunt de les dates i llocs de votació que s’han previst des de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i on encara es pot exercir el vot són els següents:

Fins el 17 de març hi ha punts de votació equipats amb ordinadors i wifi als centres cívics, el Mas Carandell, el Casal de Joves, les biblioteques municipals, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Antic Hospital, en els espais que romanguin oberts al públic.

Al Mercat Central i Mercat del Carrilet, en horari d’obertura, fins el 17 de març i a l’Hospital de Sant Joan el 16 de març de 9:00 a 13:00 h

En alguns casos, s’ha donat un suport específic a entitats i col·lectius de la ciutat que han sol·licitat col·laboració per realitzar el procés de votació, com és el cas del local social ubicat al carrer de Benidorm, utilitzat per entitats del barri.

La ciutadania ha mostrat durant aquestes setmanes un gran interès en els Pressupostos participatius, el qual s’ha vist reflectit en un bon ritme de votació. A hores d’ara, des l’inici del període de votacions el dia 26 de febrer, ja s’han registrat 6621 vots als diferents projectes.