Elena Volpini i Carme López assoleixen l’èxit al segon concert del Festival Di(vi)nes

El segon concert del festival Di(vi)nes que organitza l’associació cultural Etcètera, que té com a objectiu difondre la creativitat cultural en clau femenina, ha omplert de públic el Jardí de la Casa Rull amb el concert de la cantautora vallenca Elena Volpini i la poesia de la tarragonina Carme López.

Després de l’èxit assolit al primer concert del cicle, celebrat en aquest cas al Seminari de Tarragona, ara és la ciutat de Reus l’indret escollit per possibilitar el maridatge entre poesia, música i vi. La nit al Jardí de la Casa Rull es va obrir amb la poesia sensual i eròtica de Carme López que va presentar el seu poemari “Versant en femení”. Després va arribar la música personal i intima d’Elena Volpini qui, acompanyada de Gabriel Llorach a la guitarra, va oferir als assistents el seu repertori personal i de versions d’altres cantants catalanes.

L’acte el va presentar Judith Mata, vocal responsable de joventut de l’associació Etcètera, qui va recordar que el festival Di(vi)nes buscar aportar propostes de territori, creació en clau femenina i accions enfocades a tot el públic però especialment entre el més jove.

Gairebé un centenar de persones han gaudit d’aquest segon concert del Di(vi)nes que es clourà el proper divendres 26 d’octubre, també al Jardí de la Casa Rull, amb l’actuació de la poetessa Dolors Ollé i de la cantautora barcelonina Sandra Bautista, finalista al prestigiós concurs Sona9 que encara és actiu i no té guanyador o guanyadora.