Les llars d’infants de Cambrils celebren les jornades de portes obertes

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i filles pel curs 2021-2022 i estiguin interessades en visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius.

Les llars d’infants municipals Maria Dolors Medina i La Galereta realitzaran les jornades de portes obertes els dies 19, 26 i 28 d’abril reservant cita prèvia per telèfon. Les llars d’infants La Cuca i Vicki programaran visites personalitzades i les persones interessades hauran de trucar prèviament per demanar cita.

Les preinscripcions es podran realitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) (avinguda Horta de Santa Maria, 14) del 17 al 20 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o bé al centre sol·licitat en primera opció.

Es pot demanar cita a l’OME trucant als telèfons 977307401 i 977794579 o també trucant directament a les llars. A la web www.cambrils.cat/ensenyament/ensenyament/ome hi trobareu tota la informació actualitzada.