Castellvell ajorna l’entrega de premis del Concurs de Narrativa Lliure fins a l’abril

Estava previst celebrar-se dissabte 22 de gener, però ara es farà el 21 d'abril

Castellvell del Camp- Imatge extreta de Viquipèdia

L’acte d’entrega dels Premis del VIII Concurs de Narrativa Lliure en Català “El Portal”, que estava previst celebrar-se el proper dissabte 22 de gener, s’ha ajornat fins al 21 d’abril, degut a la situació provocada per la pandèmia i l’elevat nombre de contagis d’aquesta sisena onada. L’acte tindrà lloc, a les 7 de la tarda, al local de Cal Barenxó.

En aquest acte també es farà la presentació de l’edició de 2022 del concurs convocat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellvell del Camp, que enguany augmentarà el nombre de premis -que passaran de dos a tres-, així com la  seva quantia, amb l’objectiu de potenciar la promoció de la cultura i la literatura en llengua catalana.

Els guanyadors

Cal recordar que el passat 29 de desembre el concurs va fer públic el nom dels guanyadors de la darrera edició. El primer premi en metàl·lic,  dotat amb 400 euros, ha estat per a la narració titulada ‘A l’ull del Delta’ amb pseudònim “Casilda”, que correspon a Vicenç Ambrós i Besa, de Berga. Pel que fa a l’accèssit, dotat amb 200 euros, correspon a la narració ‘Quan s’esgavella l’encaix’ amb pseudònim “Badaplats”, de Raimond Aguiló Bartolomé, de Reus. En total, en aquesta setena edició s’hi han presentat 21 treballs.