Busquen un jove per apunyalar un home en ple carrer de Reus

Tot hauria començat durant la tarda del dimarts, quan la víctima va agredir un dels tres atacants. Posteriorment, s'haurien creuat amb la víctima al carrer Jaume I

Imatge de l'operació policial al carrer de la Sardana. GUÀRDIA URBANA DE REUS

Els fets van tenir lloc durant la matinada d’aquest dimecres al carrer Jaume I de Reus. Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, dos joves van immobilitzar un altre en ple carrer i un tercer el va apunyalar diversos cops. Dos dels agressors han estat localitzats i detinguts, mentre que un tercer va aconseguir fugir del lloc dels fets i es troba en cerca i captura.

Tot hauria començat durant la tarda del dimarts, quan la víctima va agredir un dels tres atacants. Posteriorment, tres homes -un d’ells l’agredit durant la tarda- s’haurien creuat amb la víctima al carrer Jaume I. Va ser allà on dos dels homes el van immobilitzar i un tercer el va apunyalar en un costat i al braç.

La víctima va ser traslladada a l’Hospital Sant Joan de Reus, on va rebre l’alta una hora després. Els dos detinguts s’enfronten ara a un delicte de lesions, que podria haver estat un delicte d’homicidi en grau de temptativa si l’apunyalament hagués tingut conseqüències més greus.