L’Ajuntament de Cambrils reconegut per l’impuls de la transformació digital

Els guardons s’atorguen a partir de l’anàlisi de més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals

L’Ajuntament de Cambrils tornat a rebre un dels Reconeixements d’Administració Oberta del Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) per la seva tasca capdavantera en la transformació digital i el govern obert.

Aquesta és la VII edició dels guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi de més de 30 indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Els reconeixements distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. L’Ajuntament de Cambrils està entre els Top 10 dels municipis entre 20.000 i 50.000 habitants.