Suu i Ex-Claustris donen el tret de sortida aquest dissabte a l’Estiu Cultural d’Alcover

Cultura Alcover presenta l’oferta d’estiu que es celebrarà del 26 de juny a l’11 de setembre, i que combina propostes de música, teatre, arts visuals, visites familiars, entre d’altres, per compartir, majoritàriament al carrer i amb accés gratuït. Els actes estan lligats a dues premisses: apostar pels artistes del territori i mantenir els compromisos adquirits amb les companyies que s’han vist afectades per les cancel·lacions.

La programació dona el tret de sortida aquest dissabte 26 de juny a les 10h amb una de les propostes més trencadores d’arts visuals, l’Ex-Claustris, la clausura del Cicle Parlem contemporani? traspassa les quatre parets del Convent de les Arts i aterra a l’exterior. El mateix dissabte a les 19h al pavelló de les Escoles tenim la SUU en concert, presentant el disc Ventura, amb la seva dolça veu embolcallada per les notes de l’ukelele que sempre
l’acompanya (Preu: 5€). L’acte Les faules de la Fontaine que s’havia de celebrar el dijous 22 de juny, a càrrec de Núria Cabrera, queda ajornat fins el 13 de juliol a les 19h.

El 2 de juliol i el 16 de juliol a les 20h el Museu d’Alcover ha organitzat una visita guiada amb tast, per a públic adult, sota el títol Bandolers, pedres i palaus, per descobrir els secrets més ben guardats dins del nucli antic de la nostra vila (Preu: 4€).

El 9 de juliol i el 23 de juliol a les 19h, s’ha programat El misteri de la Llacuna despareguda un joc de pistes en família pel nucli antic i el Museu per descobrir l’antic mar de les Muntanyes de Prades. (Preu: 2€).

El mateix dia, el 9 de juliol a les 22h, el Mas de Forès serà novament un escenari musical, en aquesta ocasió amb el concert de Montse Castellà amb Salicòrnia, el darrer treball de l’artista amb cançons alegres, valentes, resilients, com a eina de transformació social, cançons de llum i llibertat. Els assistents poden pujar a peu des de l’església Vella a les 20:30h i en arribar, sopar de motxilla.

El 23 de juliol a les 22h, el Pub Els Amics serà l’escenari de Monòlegs. Oye Sherman i Ana Polo fan parada a Alcover amb la seva gira mundial OYE POLO TOUR, sentit homenatge a referents feministes contemporanis com Pablo Motos, Bertín Osborne i Edu Galán. El 24 de juliol continua el Cinema al Convent del Cicle Gaudí amb la projecció de No Mataràs.

Novament, el Museu ens ofereix una proposta que combina una visita guiada per l’equipament i un tast de vins ecològics per acabar amb un especial brindis. Serà el 31 de
juliol a les 20h.

Encetem el mes d’agost amb una proposta familiar: el clown show El Mêtre de la Cia.Jam, ens acompanyarà el 6 d’agost a les 22h a l’església Vella. Un espectacle que ens traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, el riure, l’amor, les emocions, el joc i la tendresa. El 13 d’agost a les 21:30h a l’església Vella gaudirem d’una jam session amb la proposta Punt de Trobada de música tradicional i folk amb el quartet format per Sergi Masalias (gralla), David Ferré (acordió), Titus Prats (percussió) i el mestre Marcel Casellas (contrabaix i coordinació).

El Dia de Sant Roc, el 16 d’agost a les 22h a la Plaça Nova, la cantant tarragonina Anna d’Ivori presenta el seu nou treball discogràfic Ales de paper, acompanyada per la seva banda.

Unes cançons plenes de vides que s'entrellacen, escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquells que les escoltin.

El dia de la Diada Nacional de Catalunya, 11 de setembre, a les 19:30 h a la terrassa del Cercle d’Amics serà l’escenari del concert de sardanes amb la Cobla Cossetània.

VENDA D’ENTRADES – No hi haurà venda a taquilla

En tots els espectacles, ja siguin gratuïts o de pagament, és necessari adquirir les entrades amb reserva prèvia. Aquestes es poden adquirir a la Casa de Cultura de Ca Cosme (Pl.
Cosme vidal, 5- 977 76 05 95) o a través de la web www.alcover.cat

Cal tenir en compte que en tots els espectacles és obligatori complir amb les mesures de seguretat pertinents.