Robatori amb força a un establiment de Valls

Se’ls va localitzar objectes que podrien pertànyer a altres robatoris

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Valls van detenir dijous passat tres homes, de 27, 32 i 42 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força. A un dels detinguts se li atribueix també un delicte d’amenaces i conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís.

Pels volts de les 06.40 hores, la Policia Local de Valls, qui juntament amb els mossos han reforçat la vigilància al Portal Nou i a tot el centre històric de la ciutat, va alertar del robatori en un establiment ubicat al carrer de Santa Joaquima de Vedruna. En arribar al lloc, els agents van observar que la porta d’accés principal havia estat forçada i de l’interior, que estava tot regirat, havien sostret diversos objectes. També hi havia restes de vidres i sang.

Un cop efectuades les primeres comprovacions, altres patrulles van iniciar la recerca del vehicle amb el qual van fugir els autors fins que al voltant de les 07.45 hores el van localitzar al passeig dels Caputxins del municipi. Els agents van acabar arrestant els tres ocupants als quals se’ls hi va trobar objectes del mateix local on prèviament hi havien entrat a robar, així com possiblement d’altres establiments. És per això, que s’estan fent les corresponents gestions de comprovació i tampoc es descarten noves detencions.

En l’escorcoll, a banda de diners i tota mena d’objectes de valor i productes comercials, els agents hi van trobar ganivets, guants i diverses eines que els lladres podrien haver utilitzat per cometre el robatori una estona abans.

Els tres detinguts, els quals acumulen fins a 37 antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls entre divendres i dissabte passat, i el jutge en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.