Més de 200 persones assisteixen a la lectura del manifest dels botiguers del barri antic de Valls per reclamar seguretat

Els comerciants abaixen simbòlicament persianes, entre crits i xiulets

Pla general de la lectura del manifest on els botiguers del centre històric denuncien la inseguretat al barri, en un acte amb més de 200 persones a la plaça de l'Oli. Imatge del 26 de maig del 2021. (ACN)

 Veïns i botiguers del centre històric de Valls han presentat aquest dimecres un manifest conjunt per reclamar més seguretat a la zona, en un acte reivindicatiu que ha reunit unes 250 persones a la plaça de l’Oli.

Entre crits i xiulets, els residents del nucli antic han volgut deixar palès el seu malestar per la contínua degradació en la qual es troba immers el barri. El manifest exigeix, entre altres mesures, un pla social per afrontar les problemàtiques socials i de drogodependència, i el retorn del mercat setmanal de la verdura en aquesta emblemàtica plaça. Durant la lectura del manifest, els comerciants han mantingut abaixades les persianes. L’alcaldessa, present a l’acte, ha garantit la predisposició de l’Ajuntament a “anar tots a una”.