La comèdia “El pare de la núvia” arriba aquest dissabte a Valls

L’espectacle, protagonitzat per Joan Pera, està dirigit per Joel Joan

La temporada dels Teatres de Valls segueix amb «El pare de la núvia», el segon espectacle de l’abonament que es podrà veure aquest dissabte 17 d’octubre, a les 21 hores, al Centre Cultural. La proposta, dirigida per Joel Joan, portarà a l’escenari actors i actrius com Joan Pera, Pep Sais, Maife Gil, Anna Carreño, Oriol Casals, Marc Rius i Sergi Vallès.

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc Ramon.

El gendre ideal. Endut per l’emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, la millor companyia de circ per la canalla, l’orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l’empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson del Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans?

Aforaments i venda d’entrades

Per tal de complir amb la normativa vigent i per garantir les distàncies de seguretat entre espectadors, tant el Centre Cultural com el Teatre Principal han reduït la seva capacitat en un 50%. La venda d’entrades s’efectua mitjançant el sistema de seient alterns, és a dir, amb una localitat disponible de cada dues. En tots els espectacles es realitza, tant en la venda online com presencial, registre de dades dels usuaris, per tal de poder fer un seguiment en cas de possible contagi.

Pel que fa a la plataforma de venda, aquesta temporada els Teatres de Valls han canviat de sistema i s’efectua la venda de localitats a través del web municipal www.valls.catLes entrades es poden comprar també a les taquilles del Teatre Principal, en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h, i el dimecres es perllonga fins les 21h. També es poden adquirir les entrades a les taquilles corresponents una hora abans dels espectacles.

Mesures de protecció per a una Cultura segura

Els Teatres de Valls posen en marxa aquesta temporada diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l’activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artistes i companyies.

L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment i en tots els espectacles. Els espectadors hauran d’aplicar-se gel hidroalcohòlic en el moment d’entrar al recinte i es demanarà evitar tocar els elements comuns en tot moment. També es prega als visitants que facin ús d’entrades en dispositius electrònics, evitant-ne l’ús en paper, així com que arribin amb suficient antelació als teatres per tal de fer un accés esglaonat, de la mateixa manera que es demanarà una sortida ordenada i progressiva de les sales, d’acord amb el personal dels teatres. A l’accés es farà control de temperatura.