Els Teatres de Valls modifiquen els horaris per adaptar-se al toc de queda

La normativa requereix que les funcions teatrals acabin abans de les 22h. Els espectadors poden retornar a casa fins les 23h sempre que disposin de la seva entrada com a justificant

Com a conseqüència de les darreres restriccions i degut a l’aplicació del confinament nocturn i toc de queda en horari nocturn de 22h a 6h del matí, mesures fixades fa uns dies pel Govern de la Generalitat de Catalunya, els Teatres de Valls modifiquen els horaris de diverses representacions programades fins a finals del mes de novembre. Tal com indica la normativa, les funcions han d’haver finalitzat a les 22h i els espectadors poden circular per retornar a casa fins a les 23h amb l’entrada de l’espectacle com a justificant.

Aquestes modificacions horàries afecten els següents espectacles programats:

– «El lloc? De ser nosaltres» dins del Festival Guant: nou dia de funció i hora d’inici, dijous 5 de novembre a les 20.30h

– «T’estimo si he begut» de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre (dissabte 14 de novembre): nova hora d’inici 19.30h

– «Bona gent» amb Quim Masferrer (dissabte 28 de novembre): nova hora d’inici 19.30h

– Les Nits de Clàssics dels Amics de la Música dels dies 29 d’octubre i 26 de novembre donaran inici a les 19h

Les localitats ja adquirides per a aquests espectacles seran vàlides per als nous horaris, sense necessitats de canvis. Per a qualsevol incidència amb les modificacions horàries o retorns cal contactar el servei de taquilles dels Teatres de Valls als canals habituals, a través de correu electrònic a taquillavalls@gmail.com o al telèfon 977 605 258.

Les entrades per a tots els espectacles de la programació es poden adquirir en línia al portal web municipal www.valls.cat o presencialment a taquilla els dimecres no festius de 18 a 21h i els divendres no festius de 12 a 13.30h.

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls s’ha adaptat, ençà del desconfinament i de la represa de l’activitat, als successius canvis en matèria normativa, de seguretat i protecció per tal de conciliar les restriccions sanitàries amb el manteniment de l’activitat escènica i cultural. Així, el Teatre Principal i el Centre Cultural mantenen els seus aforaments en un 50% de capacitat i amb sistema de venda en seients alterns, i ja durant la Fira de Santa Úrsula, un parell de concerts van haver de modificar els horaris d’inici per adaptar-se a la normativa del moment.

Mesures de protecció per a una Cultura segura

Els Teatres de Valls han posat en marxa aquesta temporada diverses mesures de protecció per tal de garantir un desenvolupament segur de l’activitat teatral, tant per als espectadors com per al personal, artistes i companyies.

L’ús de mascareta és obligatori en tot moment i en tots els espectacles. Els espectadors han d’aplicar-se gel hidroalcohòlic en el moment d’entrar al recinte i es demana evitar tocar els elements comuns en tot moment. També es prega als visitants que facin ús d’entrades en dispositius electrònics, evitant-ne l’ús en paper, així com que arribin amb suficient antelació als teatres per tal de fer un accés esglaonat, de la mateixa manera que es demana una sortida ordenada i progressiva de les sales, d’acord amb el personal dels teatres. A l’accés es realitza control de temperatura.