Detingut 2 cops en una setmana a Valls per robatoris

Els agents també el van denunciar per tinença de drogues

El jutjat de guàrdia de Valls va decretar divendres passat l’ingrés a presó d’un home de 24 anys acusat de tres robatoris amb força, un en grau de temptativa, i dos furts d’ús de vehicle. L’home havia estat detingut dues vegades en una setmana pels Mossos d’Esquadra.

La primera va ser dilluns quan agents que patrullaven pel municipi van localitzar a la carretera del Pla un vehicle sense ningú a l’interior i que constava com a sostret el dia abans a Alcover. Els policies es van situar a una certa distància i minuts més tard van veure com un individu hi accedia per la porta del conductor, motiu pel qual el van detenir abans que pogués fugir.

Els agents també el van denunciar per tinença de drogues i per un robatori amb força en grau de temptativa a una casa del Rourell (Alt Camp). L’endemà va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

La segona detenció es va fer en el marc del dispositiu de seguretat que es realitza a la zona del Portal Nou de Valls. Dijous una patrulla va accedir a l’aparcament Hort del Carme de Valls i va veure un vehicle de gamma alta amb un individu al seu interior. En apropar-s’hi, van veure que el cotxe tenia una roda malmesa i que l’home, ja conegut per la policia, en tenia les claus. Els mossos van contactar amb el propietari i van comprovar que el vehicle havia estat sostret tot i que l’amo encara no se n’havia adonat i no havia presentat cap denúncia. Així, els agents van detenir-lo.

Posteriorment, les gestions policials van permetre relacionar l’arrestat amb el robatori amb força al domicili del propietari del cotxe sostret. Els fets s’havien produït el diumenge anterior i l’autor s’havia emportat les claus del vehicle i diverses joies. Més endavant també en van poder relacionar amb un robatori amb força en un establiment comercial de Valls el dilluns passat de matinada. L’home hauria forçat una finestra i una porta, endut un datàfon i el calaix de la caixa enregistradora, però sense diners.