Constituït el Consell Executiu de l’Escola Logística Cambra de Valls

El Consell Executiu de L’Escola de Logística és un òrgan de caràcter permanent creat amb la finalitat de governar i liderar l’Escola de Logística

Valls, 28 de febrer del 2022. Avui dilluns, 28 de febrer, el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M.Rovira i Valls, la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria Jose Figueras Salvat, i el director general de la Fundació ICIL, Xavier Rius Poch han signat un acord de creació del Consell Executiu de l’Escola de Logística (ELO) de la Cambra de Comerç de Valls.

El president de la Cambra ha posat sobre la taula la importància del sector de la logística a la demarcació. La rectora de la URV ha destacat la implicació de la universitat a l’Escola de Logística, i també la importància que hi hagi un coneixement i recerca i de la càtedra d’Innovació Empresarial en una iniciativa projecte com aquest. Finalment, el director de la Fundació ICIL ha parlat de la importància del sector logístic en l’actualitat i les aportacions en l’àmbit del coneixement i professionals que aporta l’ICIL. Les parts implicades coincideixen que cal sumar esforços i treballar plegats a favor de la logística, el coneixement i la formació.

El Consell Executiu de L’Escola de Logística Cambra Valls és un òrgan de caràcter permanent creat amb la finalitat de governar i liderar l’Escola de Logística Cambra Valls.