Avancen els treballs de rehabilitació del Molí de Dalt de Mas de Forès d’Alcover

Avancen els treballs de rehabilitació del Molí de Dalt de Mas de Forès d’Alcover, que pretén esdevenir un nou espai cultural, pedagògic i d’interpretació de la Vall del Glorieta.

El Molí de Dalt de Mas Forès és un exemple d’arquitectura industrial de finals del S XVIII. La seva ubicació central i magnífica el converteix en indret immillorable per entendre no solament el període de vida de l’edifici sinó l’evolució del territori des dels seus orígens, la vinculació de l’home amb la natura i la gestió dels seus recursos naturals.

La urgència d’intervenir arquitectònicament en l’antic molí es va convertir en una prioritat per l’Ajuntament d’Alcover. Al valor de recuperar un patrimoni en perill se li suma la necessitat de dotar la vall d’una estratègia eficaç en clau turística i de sostenibilitat.