16 positius a la residència Alt Camp de Valls

També s'han diagnosticat 6 positius a la residència Montserrat Cuadrada, tots ells asimptomàtics

La Residència Alt Camp de Valls ha iniciat aquest dissabte el trasllat de 16 residents positius per covid-19 a una ala aïllada de la resta del centre. La mesura, d’acord amb el que preveu el protocol de prevenció establert, s’ha pres després que s’hagi completat l’anàlisi de totes les proves diagnòstiques realitzades a residents i treballadors de l’equipament en els darrers dies.

En concret, des de dimarts passat s’han efectuat 228 proves PCR a residents i professionals, després que es confirmés un positiu per coronavirus. Del total de proves fetes, s’han diagnosticat 16 positius de residents i 7 positius de treballadors, en tots els casos asimptomàtics.

La sectorització dels positius detectats se suma a l’aïllament dels residents a les habitacions i el manteniment del centre tancat a visites de familiars d’acord amb els protocols de seguretat. D’aquesta manera, es blinda la residència per impedir qualsevol expansió del contagi. Durant tota la jornada s’ha estat informant els familiars dels nous positius de la situació.

D’altra banda, s’han diagnosticat 6 positius a la residència Monserrat Cuadrada, tots ells també asimptomàtics. En aquest cas, la totalitat dels 50 treballadors del centre han donat negatiu. En aquest equipament, s’han efectuat 98 proves PCR i només queda a l’espera saber el resultat de quatre testos.