Vallmoll inaugura 23 anys després la nova Escola Mare de Déu del Roser

El projecte de construcció de l’Escola Mare de Déu del Roser va ser una de les 5 grans  inversions del municipi l’any 2022, amb un cost total de 3.229.972 €

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dijous 21 de setembre a les 11:30 hores tindrà lloc la inauguració oficial de la nova  Escola Mare de Déu del Roser de Vallmoll. Les noves instal·lacions de l’escola estan ubicades al carrer del Pont Nou, on es realitzarà l’acte inaugural.

L’acte serà presidit pel M. Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia, president de la Generalitat de  Catalunya. També comptarem amb la presència de la consellera, Sra. Anna Simó i Castelló, i alts representants del Departament d’Educació.

La nova escola és un espai modern, innovador i integrat amb el medi, que s’adapta a les  necessitats actuals i a les noves tecnologies. El passat 6 de setembre, més d’un centenar d’alumnes van iniciar el nou curs escolar a la nova escola i estrenar les noves instal·lacions. El  dia anterior, es va organitzar una jornada de portes obertes perquè des dels més petits fins als més grans coneguessin la que seria la nova escola vallmollenca.

El projecte de construcció de l’Escola Mare de Déu del Roser va ser una de les 5 grans  inversions del municipi l’any 2022, amb un cost total de 3.229.972 € (amb un ajut del 90% del Departament d’Educació de Catalunya i el 10% restant, per part de l’Ajuntament de Vallmoll). Aquest projecte educatiu va començar a tramitar-se fa 23 anys i amb gran esforç i dedicació, s’ha pogut fer realitat per aquest nou curs.