Aquest cap de setmana Valls gaudirà dels Tastets i el Mercat de la Calçotada que tindran lloc com a actes complementaris a la Gran Festa de la Calçotada d’aquest diumenge 28 de gener. Així, els Tastets de la Calçotada permetran fer degustacions a base de calçots de Valls, amb set restaurants vallencs que oferiran les seves noves propostes de plats de cuina del calçot, maridats amb vermuts i vins de la DO Tarragona. Concretament, els establiments que hi participen són: Cal Ganxo, Cítric, Ecliss, ForEvents, Luga, Magatzem del Vermut i Portal 22.
Els Tastets de la Calçotada, organitzat per la regidoria de Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls i l’Alt Camp, se celebrarà al Pati durant tot el dissabte de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 14 hores. Durant la primera de les jornades, no hi faltarà a més la música en directe de la Red Star amb un DJ, a l’escenari del Pati, serà el dissabte de 12 a 14.30 hores i de 18 a 22 hores.
El programa es complementa, també dissabte i diumenge, amb el Mercat de la Calçotada que reunirà a una trentena de paradistes d’artesania i alimentació als carrers Jaume Huguet, Jaume Mercadé, Germans Sant Gabriel i Francesc Català Roca. D’aquesta manera, la jornada obre les portes al que serà un cap de setmana de celebracions dedicades a la cuina del calçot i que finalitzaran el diumenge amb tots els actes programats de la Gran Festa de la Calçotada que enguany celebra ja la seva 42a edició.
L'Ajuntament de Tortosa ha acordat amb el Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports modificar el…
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, i la regidora d’Esports, Bàrbara Romeu, han presentat aquest migdia…
Els Mossos d'Esquadra han descobert un carregament de més de 500 quilos de cocaïna en…
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha retret al president del PP, Alberto Núñez…
El ministeri d'Afers Exteriors, a través de l'ambaixada d'Andorra a Àustria, en col·laboració amb el…
Els Bombers han localitzat cap a tres quarts de set de la tarda d'aquest dilluns…
Esta web utiliza cookies.