Ramón Gómez Mancera, alcaldable del Pla-PSC al Pla de Santa Maria

Ramón Gómez és una persona molt vinculada al poble que lidera una formació nova que es proposa "obrir les finestres de l’ajuntament"

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La coalició Plataforma Independent del Pla-PSC ha donat a conèixer avui que Ramón Gómez Mancera serà l’alcaldable de la formació al Pla de Santa Maria a les eleccions municipals del mes de maig.

 

Ramón Gómez és una persona molt vinculada al poble que lidera una formació nova que es proposa “obrir les finestres de l’ajuntament, fer que entri aire fresc i que es nodreixi amb saba nova.”

 

“Després de 23 anys de Govern monocolor creiem que la majoria dels nostres convilatans estan cansats de la mala gestió i de la deixadesa de l’actual equip de Govern. El Pla necessita un canvi, vol el canvi, però un relleu tranquil sense estridències que suposi canviar per transformar i millorar. I sense deixar ningú enrere”, ha explicat l’alcaldable.

 

Ramón Gómez ha definit la llista que encapçalarà com “un grup de gent amb empenta i moltes ganes de treball, de diferents sensibilitats, però amb un nexe en comú: l’amor al nostre poble i la convicció de què el Pla mereix més. Estic convençut que amb un lideratge fort i les idees clares podem avançar en benestar i qualitat de vida. I avançar molt i molt de pressa…”.

 

Pel que fa a la coalició amb el PSC, Ramón Gómez ha explicat que “és per a nosaltres molt important comptar amb el suport del primer partit de Catalunya, un partit de Govern que és també un partit seriós i una garantia de gestió eficaç.”

 

“Dit això el nostre projecte no exclou ningú sinó que l’únic que ens proposem és sumar totes les sinergies possibles per situar al Pla com un municipi de referència pel que fa a la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes. A explicar aquest projecte engrescador és al que ens dedicarem aquests pròxims mesos per guanyar força i assegurar el canvi a les eleccions del mes de maig”, ha conclòs el candidat de la coalició P.I.P-P.S.C.