El PSC de Montblanc, al costat dels veïns afectats per les esquerdes del Túnel de Lilla

L’agrupació socialista de Montblanc ha manifestat avui el seu ple suport a les reivindicacions expressades pels veïns i veïnes afectats per les esquerdes produïdes per les obres de construcció del túnel de Lilla

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El portaveu socialista Juanma Cabello ha afirmat que “estem en contacte permanent amb la subdelegació del Govern a Tarragona per estar amatents a qualsevol canvi que es produeixi en aquesta qüestió que afecta a tants veïns i veïnes de Lilla. Estem i estarem al costat dels veïns. El Govern de Pedro Sánchez mantindrà els compromisos que ha assumit perquè aquest és un Govern que compleix la seva paraula.”

 

En aquest sentit, Cabello ha assegurat que “gràcies a l’acord a què es va arribar amb el ministeri de Transports i Foment –pel qual aquest es va comprometre a aportar 750.000 euros per poder pagar el peritatge neutral sobre els anys que ha de fer el col·legi d’arquitectes de Tarragona-, els veïns i veïnes podran disposar d’unes valoracions externes ajustades als danys reals que porten temps denunciant.”

 

Segons el portaveu del PSC, “aquesta és l’acció política que hem pogut impulsar també a l’ajuntament de Montblanc: la via del diàleg, d’escoltar les reivindicacions dels veïns i veïnes i de donar satisfacció –dins dels marges dels tràmits administratius i institucionals- a aquestes necessitats. Acord, diàleg, pacte, no hi ha cap altre camí.”

 

Així mateix, Juanma Cabello s’ha mostrat convençut que l’autovia A-27 ha d’arribar a Montblanc “és un projecte vital que va iniciar un Govern socialista, que han desenvolupat els Governs socialistes i que arribarà a bon port amb Govern socialista. Ara bé, – ha subratllat- això en cap cas ha d’implicar que els veïns i veïnes de Lilla resultin perjudicats per uns danys que ells no han provocat. Seguirem treballant per tal que la solució efectiva sigui el més fidedigne possible a les reivindicacions que han plantejat els veïns”, ha conclòs.