Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

L’Oficina Jove de la Conca reincorpora el programa sobre ocupació

Avatar photo
La tècnica Anna Pubill serà l’encarregada d’aquest servei per promoure i mantenir la continuïtat formativa dels joves

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà ha tornat a incorporar el programa d’assessorament d’ocupació juvenil el qual consisteix a promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d’entre 16 a 29 anys.

Aquest programa tindrà una durada de tres anys i es prestarà als i les joves durant els matins i una tarda al mes amb la possible adaptació de l’horari d’acord amb les necessitats dels usuaris i del servei. La tècnica que estarà al capdavant d’aquest servei és l’Anna Pubill la qual s’ha incorporat als serveis de joventut el mes de desembre de l’any passat.

Aquest programa inclou l’assessorament i orientació personalitzat, el suport i mentoria, l’acompanyament individualitzat de l’alumnat en rics d’abandonament escolar o que ja hagin abandonat per tal de reconduir-los al sistema educatiu, l’acompanyament en la transició cap al sistema de formació professional integrat, cap al mercat laboral, conèixer les ofertes formatives i el teixit empresarial de l’entorn i identificar les necessitats formatives del territori que no estiguin cobertes.

Per dur a terme totes les accions referides es faran sessions informatives grupals o individuals, es participarà en fires i salons especialitzats, es faran xerrades i accions de difusió com la carpa al pati, networking i butlletí d’ofertes de feina entre altres.

L’Anna Pubill és graduada en educació social per la UOC amb una àmplia experiència i ha col·laborat en diverses entitats com l’Associació Juvenil Barjaula, el CAU de Montblanc, Ràdio Montblanc o l’Associació de Sant Jordi de Montblanc. Ha estat seleccionada de la borsa de tècniques de Joventut del Consell Comarcal.

Aquest és un programa finançat al 100% pel SOC amb Fons europeus.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Dos anys de presó a un home per no utilitzar preservatiu

Notícia següent

Una àvia demana ajuda per curar el càncer del Robin, el seu net de 2 anys

Notícies relacionades