Torna la Ganga Food Night a Montblanc, plena de gangues, menjar, música i bon ambient

La Ganga Food Night aplegarà diferents comerços de Montblanc que oferiran productes rebaixats, menjar i música

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Ganga Food Night és la petita fira que, des del 2018, organitza la Unió de Botiguers de Montblanc per tal d’acomiadar l’estiu.

El dia 30 de setembre, a partir de les 18:00 i fins a les 23:00, la plaça Sant Miquel de Montblanc aplegarà parades en les quals trobaran articles rebaixats de roba, accessoris i molt més. També hi haurà una variada oferta gastronòmica que va des d’hamburgueses a pastissos, passant per creps i altres productes i que es complementarà amb cervesa artesana i una foodtrack.

Sònia Romero, presidenta de la Unió de Botiguers de Montblanc, assenyala que la Ganga Food Night és una iniciativa per a la promoció del comerç local que pretén crear un punt de trobada amb molt bon ambient, on poder comprar tranquil·lament i gaudir del menjar en un espai agradable i bona companyia.

Aquest any la Unió de Botiguers celebra el 5è aniversari de la targeta TotVila i la Ganga Food Night serà un bon moment per celebrar-ho, amb moltes sorpreses per a tots els assistents i quatre sortejos de 50 € per gastar durant la fira.